BELEGGEN

Uw geld slim en (veilig) beleggen in fondsen? De Verzekeringscoach (Wilsele & Hasselt) is uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij optimaliseren uw rendement.

  HomeU & Uw gezinMobiliteitAuto / Lichte vracht

  Beleggen via verzekering

  Uw beleggingsadviseur om uw geld te beleggen

  Een spaarboekje brengt tegenwoordig weinig op. Bent u op zoek naar een betere manier om uw geld te investeren? Door slim te beleggen in aandelen en obligaties kan u uw vermogen significant laten groeien. De Verzekeringscoach staat voor u klaar, of u nu start met beleggen of een ervaren belegger bent. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar geven wij objectief beleggingsadvies, rekening houdend met uw noden, kennis, kapitaal en risicoprofiel. Daarna overlopen we de beste opties om uw geld te beleggen in fondsen.

  Verzekeringsmakelaar 'De Verzekeringscoach' kent de financiële markten door en door. Wij helpen u graag om veilig te beleggen, al vanaf € 40 per maand. 

  Persoonlijke aanpak

  Een appeltje voor de dorst voorzien? Stap gerust binnen in ons kantoor in Wilsele. Wij staan u met raad en daad bij om uw geld goed te investeren.

  Waarvoor mag u De Verzekeringscoach contacteren?

  • Onafhankelijk beleggingsadvies op maat van uw beleggersprofiel
  • Geld beleggen in verzekeringen
  • Beleggen met kapitaalsgarantie
  • Tak 23-levensverzekering gekoppeld aan beleggingsfondsen
  • Rendement berekenen van uw beleggingen

  Starten met beleggen?

  Openingsuren

  Maandag tot vrijdag: 9u tot 12u 
  Maandag tot donderdag: 13u tot 20u op afspraak
  Vrijdag: 13u tot 17u op afspraak

  Gelieve een afspraak te maken zodat wij steeds de nodige tijd voor u kunnen vrijhouden en u persoonlijk kunnen adviseren/coachen, dat kan van maandag tot vrijdag.

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!
  Inschrijven