HomeU & Uw gezinMobiliteitAuto / Lichte vracht

  Vervoerde goederen voor uw bedrijf

  NOG AANVULLEN!!!

  Voor een brandverzekering voor uw appartement of huis bent u bij advieskantoor Kockaerts aan het juiste adres. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zetten wij onze kennis in om de beste brandverzekering te berekenen voor uw persoonlijke context, zodat uw woonst en inboedel volledig gedekt zijn. Maar ook bij minder dringende taferelen kan een verzekering bij brand u uit de nood helpen. Van een gebarsten raam omwille van de hitte tot weggewaaide dakpannen bij stormweer. We stellen een verzekeringspakket samen waar u écht baat bij heeft.

  Persoonlijke aanpak

  Verzekeringsmakelaar Kockaerts gaat door het vuur om uw brandverzekering te optimaliseren. U kan op ons rekenen voor de basiswaarborgen of een all-in formule.

  Waarvoor mag u verzekeringsmakelaar Kockaerts contacteren?

  • Brandverzekering simulatie op basis van uw situatie
  • Brandverzekering vergelijken en afsluiten 
  • Brandverzekering huis, appartement, studio, 2de verblijf…
  • Afsluiten rechtsbijstandsverzekering
  Is een brandverzekering verplicht? Nee, maar het vormt zeker en vast een meerwaarde in uw portefeuille. Stap binnen in ons kantoor in Wilsele voor advies op maat.

  Een brandverzekering afsluiten?

  Openingsuren

  Maandag tot vrijdag: 9u tot 12u 
  Maandag tot donderdag: 13u tot 20u op afspraak
  Vrijdag: 13u tot 17u op afspraak

  Gelieve een afspraak te maken zodat wij steeds de nodige tijd voor u kunnen vrijhouden en u persoonlijk kunnen adviseren/coachen, dat kan van maandag tot vrijdag.

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!
  Inschrijven