Tijdelijke actie: Bespaar 2% verzekeringstaks


  Wenst u nog meer uit uw vermogen te halen?

   


  Net als veel Belgen bent u zoek naar een rendement voor uw beleggingen. Evident is dat in deze tijden van ultralichte rentes niet. Toch is er op de markt een tijdelijke actie die voor u interessant kan zijn.

  Beleg tot eind juni 2022 €10.000 of meer in een beleggingsverzekering van Athora Belgium. De verzekeraar neemt dan de verplichte premietaks van 2% voor haar rekening.

  Bent u bereid een berekend risico* te nemen?
  U hebt de keuze uit een ruim gamma van beleggingsfondsen: aandelenfondsen, obligatiefondsen, flexibele fondsen, profielfondsen en vastgoedfondsen. Uw beleggingsverzekering is flexibel en kan evalueren op basis van uw behoeften en profiel.

  Neem snel contact met ons op om kennis te maken met de voorwaarden van deze actie. Samen stellen we uw beleggingsprofiel op en stellen wij u een beleggingsverzekering op maat voor die het best aansluit bij uw behoeften en uw profiel.

  *Het kapitaal en het rendement van de beleggingen van beleggingsverzekeringen zijn niet gewaarborgd. Het financiële risico van beleggingsverzekeringen wordt volledig gedragen door de verzekeringsnemer.
   
  BE 0878.208.405

  Schade aangeven


  Openingsuren

  Maandag: 9u tot 12u en 's avonds van 18u tot 20u. 

  Dinsdag tot vrijdag:
   zijn wij open van 9u tot 12u.

  Uiteraard kan u ook een afspraak maken, dat kan van maandag tot vrijdag.

  Openingsuren

  Maandag tot vrijdag: 9u tot 12u 
  Maandag tot donderdag: 13u tot 20u op afspraak
  Vrijdag: 13u tot 17u op afspraak

  Gelieve een afspraak te maken zodat wij steeds de nodige tijd voor u kunnen vrijhouden en u persoonlijk kunnen adviseren/coachen, dat kan van maandag tot vrijdag.

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!
  Inschrijven