Advieskantoor Kockaerts wordt De Verzekeringscoach

  Nieuwe naam vanaf 1 mei

  Vanaf 1 mei zal er een nieuwe wind door Advieskantoor Kockaerts waaien. 

  Vanaf die datum zet Andre Kockaerts immers officieel een stapje terug en neemt rechterhand Elke Wyckaertde leiding van het kantoor op zich. Met bijna negen jaar dienst is Elke uiteraard een zeer vertrouwd gezicht in onze equipe. Op deze manier blijft de continuïteit gegarandeerd en kan u ook na 1 mei bij ons terecht voor onafhankelijk en eerlijk verzekeringsadvies op maat. Andre blijft de komende jaren trouwens gewoon meedraaien op kantoor als verzekeringsmakelaar.

  In de praktijk zal er voor u als klant weinig tot niets veranderen. Bij een verjonging hoort natuurlijk wel een nieuwe naam en dat is De Verzekeringscoach geworden. Het is een naam die wat ons betreft de lading volledig dekt. Of het nu gaat om verzekerings- of beleggingsadvies, op alle belangrijke momenten willen we aan uw zijde staan als coach waar u blind op kan vertrouwen. En dat zowel voor u & uw gezin  als voor uw bedrijf.

  Wenst u nader kennis te maken met Elke of wil u specifiek advies?

  Openingsuren

  Maandag tot vrijdag: 9u tot 12u 
  Maandag tot donderdag: 13u tot 20u op afspraak
  Vrijdag: 13u tot 17u op afspraak

  Gelieve een afspraak te maken zodat wij steeds de nodige tijd voor u kunnen vrijhouden en u persoonlijk kunnen adviseren/coachen, dat kan van maandag tot vrijdag.

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!
  Inschrijven